Криворізький будівельний фаховий коледж

Новини коледжу, міста, області

Молодіжна громадська організація «Інститут інформаційного суспільства» запрошує Молодь віком 13-18 років до участі у другому потоці БЕЗКОШТОВНІЙ онлайн тренінговій програмі

Звертаємось до Вас як організація, яка працює з людьми, що потрапили в наркотичну або алкогольну залежність. Допомагаємо таким людям адаптуватися в суспільстві та впоратись з проблемами, без вживання наркотичних засобів та алкоголю.

Команда Erasmus+ проєкту PAGOSTE продовжує випуск інформаційного бюлетеня про новини і події проєкту та інші новини, актуальні для викладачів вищої, фахової передвищої, професійної освіти, студентам спеціальності 015 та всім, хто цікавиться розвитком педагогічної освіти для закладів ПТО та Еразмус+ проєктами.

Щороку в четверту суботу листопада в Україні і світі вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. До роковин трагедії в коледжі пройшли такі заходи:

Напередодні Дня волонтера в коледжі відбулася зустріч з представниками Криворізької міської організації Червоного Хреста, де серед волонтерів - студент нашого коледжу Шевченко Георгій. Метою зустрічі було інформування студентів щодо ініціативи YАBC та її змісту. Під час презентації студенти ознайомилися із загальними поняттями цього явища,...

В Україні щороку 21 листопада відзначають День Гідності та Свободи на честь початку двох революцій. З метою віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист прав і свобод людини, студенти 2 курсу взяли участь у флешмобі "Вільні творити майбутнє!"

17 листопада відбулися районні та міські урочистості з нагоди Міжнародного дня студента. Грамотами виконкому міської ради і виконкому Металургійної районної у місті ради та цінними подарунками були нагороджені студенти нашого коледжу Руденко Вікторія і Настусенко Андрій, а іменну степендію імені Григорія Гутовського отримала Кулібаба Валерія.


Дізнайтеся о новинах першим