Криворізький будівельний фаховий коледж

Новини коледжу, міста, області

Інформуємо, що Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України реалізується експериментальний проєкт формування та застосування єДокумента про освіту.

29 вересня в коледжі відбувся день студентського самоврядування до Дня працівників освіти. Студенти коледжу спробували себе в ролі викладачів, а щоб заняття пройшли на високому рівні , "викладачі" заздалегідь ознайомилися з темами занять, самостійно підготували цікавий матеріал. Цей день подарував і студентам, і викладачам багато позитивних емоцій...

25 вересня в коледжі стартував Всеукраїнський тиждень протидії булінгу . Протягом тижня в групах відбулися просвітницько-профілактичні заходи, спрямовані на запобігання усіх проявів насилля та привернення уваги молоді до проблем булінгу.

18.09.23 викладач з дисципліни " Будівельна техніка" Архипов І.О. провів показове заняття на тему: "З'єднання деталей" для здобувачів освіти групи Б-32(185). Під час заняття викладач застосовував сучасні методи і форми навчання та використовував анімаційні зображення з'єднання деталей, що сприяло розвитку пізнавальної активності студентів та...

09 вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. З нагоди свята з 04.09. по 08.09.2023 року в коледжі під керівництвом викладача Антончика Є.О. відбулися спортивно-масові заходи.


Дізнайтеся о новинах першим